BATUMI

Архітектори: Віталій Собченко, Нікіта Феоктістов
Локація: Батумі, Грузія 
Функціональне призначення: готель 
Площа: 4220 м2
Статус: ескізний проект
Рік створення: 2015 

 

Architect: Vitaliy Sobchenko, Nikita Feoktistov
Location: Batumi, Georgia
Function: hotel
Size: 4220 m2
Status: preliminary design
Year: 2015

 

bat-img1bat-img1
bat-img2bat-img2
bat-img3bat-img3

Ми оптимально розмістили будівлю на ділянці, завдяки чому всі номера в готелі з видом або на живописні гори, або на морське узбережжя. Це також дозволило отримати достатньо місця для зручного паркування. 

We have placed the building on the plot in such way whereby every room in the hotel allow people to enjoy a view either on the picturesque mountains or on the seacoast. It also provide enough space for comfortable parking

1. Завдяки такому розміщенню готелю ми отримали більше місця для рекреації перед морем

2. При зміщенні центру будівля стала симетричною та з’явилося більше місця для паркування

3. Вікна у номерах збудованих над стоянкою виходять на гори, решта номерів – на море

Pool with sliding window system. The large area of the pool compensated by the system of terraces over it.

The hotel's rooftop has a yoga room and lawns for classes outside

The hotel's rooftop has a yoga room and lawns for classes outside

Не малозначне й проектування різноманітних зон відпочинку при якому вони створюють враження цільної композиції. Таким чином дизайн включає терасу для ресторану, зал для йоги та всесезонний басейн.

При достатньо невеликій площі території готелю за допомогою правильної організації простору ми отримали велику кількість місць рекреації, у тому числі задіявши дах готелю, де гості можуть із задоволенням проводити час.

It is also important to design different recreation areas where they create the solid composition. In this way, we designed the terrace for the restaurant, the yoga hall and the all-season pool.

Despite the small hotel grounds thanks to the correct organization of space, we received a large number of places of recreation, including the roof of the hotel, where guests can enjoy spending time.

1. Басейн з системою відсувних вікон. Так як площа басейну досить велика – це компенсуємо системою терас над ним.

2.На даху готелю розміщується зала для йоги та ґазон на покрівлі для занять.

3. Тераси утворюють багато зон для відпочинку на свіжому повітрі.

Pool with sliding window system. The large area of the pool compensated by the system of terraces over it.

The hotel's rooftop has a yoga room and lawns for classes outside

The terraces form many outdoor areas for relax.

При розробці ми добивалися ефекту діалогу між проектом та зовнішньою середою. Так як це спеціалізований готель, орієнтований на людей, що практикують заняття йогою та медитацією, ми слідували ідеї мінімалізму та шукали натхнення з індуїзму для того, щоб надати характеру будівлі.

З цього утворився символ на фасаді споруди з плавними лініями, який гармонує з зовнішніми природними об’єктами, а також колористичне рішення з м’якими світлими тонами, що асоціюється зі спокоєм та усамітненням.

During the development of hotel, we achieved the effect of a dialogue between the project and the environment. We followed the ideas of minimalism and inspirited by Hinduism to give character to the building.

The symbol on the facade of a building with smooth lines and in harmony with external natural objects. Color solution is consist of soft light tones, indicating calmness and solitude.

bat-img10bat-img10
bat-img11bat-img11
bat-img12bat-img12
bat-img13bat-img13
bat-img14.jpgbat-img14.jpg
bat-img15.jpgbat-img15.jpg
bat-img16bat-img16
bat-img17bat-img17

ПЛАН 1-ГО ПОВЕРХУ

SCHEME OF THE 1ST FLOOR

bat-img18.jpgbat-img18.jpg

ПЛАН 2-ГО ПОВЕРХУ

SCHEME OF THE 2ND FLOOR

bat-img19.jpgbat-img19.jpg